Zin in een leuke uitdaging dit voorjaar?

Denk eens aan een workshop folklore dansen. De Krekkel organiseert een 5 daagse workshop om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze activiteit.

Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van folklore dansen en uiteraard ook enkele dansen. Dus geen tango, Engelse wals en foxtrot, maar polka, uitbeeldingsdansen en stepmobiel. We dansen uiteraard op live muziek.

De aanmelding is open voor iedereen vanaf ongeveer 40 jaar, man of vrouw, alleen of met meer, iedereen is welkom. Ervaring met dansen is niet nodig. Naast de actieve avonden met volop bewegen is het natuurlijk ook gewoon gezellig. De afsluiting van de workshop is een optreden van de deelnemers waar zij voor familie en bekenden kunnen laten zien welke dansen ze geleerd hebben.Data: 11 mei, 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur

Locatie: speeltuingebouw ‘t Heelal aan de Siriusstraat in Enschede.
Kosten: De eerste avond is gratis en voor de resterende vier avonden zijn de kosten in totaal slechts 30 Euro, waarbij koffie en een consumptie telkens zijn inbegrepen.
Voor meer informatie of aanmelding bel 053-4768655 of 06-83901932, of mail naar info@dekrekkel.nl.

We hopen je snel te zien!